Brood van Nu | Wie zijn wij
15324
page-template-default,page,page-id-15324,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Wie zijn wij

Wij zijn Bakkers Van Nu.

Brood van Nu: Opgericht in 2012. Twee gedreven bakkers die de handen ineen hebben geslagen om met hun kennis en ervaring het ambachtelijke broodbakken weer aan de klant te laten zien en proeven.
Brood van Nu: Het bedrijf welke nog d.m.v. het nemen van tijd en aandacht plaats heeft voor de authentieke biologische broodprocessen.
Brood van Nu: Dé exclusieve ambachtelijke desem bakkerij voor de horeca.

Frits de Witt

Het broodbakken is bij Frits met de paplepel ingegoten. Frits, de vijfde generatie bakkers bij de familie de Witt, heeft nog steeds dezelfde liefde voor het ambachtelijke broodbakken waar zijn grootvaders ooit mee zijn begonnen. Geen uitdaging is Frits te gek, dus het opstarten van Brood van Nu was dan ook een logische stap.

Edwin Groot

Edwin is ooit begonnen als bakker bij de oom van Frits de Witt waarna hij zijn kennis en kunnen verder heeft opgebouwd bij andere bakkerijen. Hierna heeft Edwin bijna zestien jaar gewerkt als baktechnisch adviseur bij grondstofleveranciers. Toch bleef het zelf bakken kriebelen, en met de start van Brood van Nu kan Edwin al zijn ervaring en kennis leggen in het ambachtelijke broodbakken.