ONS brood

Onze broden worden gebakken op de traditionele stenen vloer van de oven. Deze techniek, die eeuwenlang door bakkers werd gebruikt, zorgt voor een ongeëvenaarde korst die krokant en goudbruin uit de oven komt. Het bakproces op de stenen vloer geeft de broden een unieke textuur en een intensere smaak. De warmte en het vocht in de oven zorgen ervoor dat de desems optimaal rijzen en zich ontwikkelen, waardoor elk brood een perfect evenwicht heeft tussen luchtigheid en stevigheid.

01 Bio Mais

Een zeer smaakvol en gezond Tarwe Bio Desem Maisbrood.

Op de stenenvloer van onze oven gebakken gevuld met maismeel, maisbloem, zonnepitten lijnzaad, meerdere tarwe desems.

Bio mais

02 Franse Pavé

Een echte huisspecialiteit en al meer dan 10 jaar in ons assortiment.

Naar Franse desem receptuur een luchtig tarwe meerzadenbrood gevuld met geroosterede zonnepitten, lijnzaad, meerdere Gersten mouten, Franse tarwe desem, en eigen desems.

Franse Pavé

03 Bio Meerzaden

Een bijzonder goed gevuld Bio Tarwe Bio desem Meerzaden brood op de stenenvloer gebakken met meerder verschillende Bio mouten en meerdere eigen desems. Super gezond.

Bio Meerzaden

04 Meerzaden / Granen vloerbrood

Al meer dan 12,5 jaar in ons desem assortiment donker meerzaden, meergranen vloerbrood rijk gevuld met Bio Tarwe vlokken, Bio Havervlokken, Volkoren, Bio Lijnzaad, Bio Zonnepitten, Roggedesem, Tarwedesem zeezout. Zeer vezelrijk en wat vaster van structuur licht fris van smaak.

Meerzaden / Granen vloerbrood

05Traditionele kersstol

Al meer dan 12,5 jaar bakken wij deze Traditionele kerststol naar Familie De Witt receptuur zeer goed gevuld met Bio rozijnen, abrikozenstukjes, cranberry stukjes, walnoten, specerijen.

En een pil echte zuivere amandelspijs een waar feestje op de kersttafel.

Traditionele kerststol

06 Tarwe Haver

Nieuw in ons assortiment Tarwe Haver, zaden, en granen desem vloerbrood zeer vezelrijk, heeft een lange verzadiging, bevat veel mineralen en vitamines. Op basis van onze eigen gemaakte desem culturen.

Haver

07Panettone

Onze eigen Panettone deze hebben dit jaar voor Kerst gevuld met Chocolade stukjes, Sinasappel stukjes, en bitterkoekjes een echte brood delicatessen.

Panettone

08Koningsbollen

Na een fermentatie proces van 4 dagen ontstaan deze krokante desem bollen. Tarwe bloem, verrijkt met een Zwitserse desem, Italiaanse durum tarwe, verschillende mouten en zeezout.

Koningsbollen